GOOD MORNING !

3/08/2015

IMG_8772 IMG_8775 IMG_8773
RESEPTI
Rankkoina päivinä niin enne töitä, koulupäivää tai opiskelun täyteistä lukupäivää on syytä nauttia hyvä aamupala. Mun mielestä se on päivän tärkein aamupala, eikä sitä todellakaan voi skipata. Lähen aamulla usein treenaamaan tai aloitan opiskelun, joten voimaa päivään tarvitaan. Erityisesti voimia tarvitsen taas huomisaamuna kun suuntaan nokkani kohti koulua ja kuuden tunnin kirjoitussessiota äidinkielen esseen parissa. Siispä sinä, joka huomenna tee samoin, tee itelles hyvä aamupala. Tässä aamupalassa on ravintoaineet loistavassa suhteessa ja päivä lähtee varmasti hyvin käyntiin. Tuohon seuraksi vielä kupposellinen kahvia.

Tsemppiä kaikille kirjotuksiin, nyt se alkaa ja pian se on ohi! We can do it.


4 kommenttia

 1. Anonyymi3/08/2015

  sanoppa joku loistava jalkatreeni ohjelma :) ei tarvi olla sun oma, mut joku millä sais tuntumaa ja sellain minkä oot vaik ite todennu hyväks. millä sais tätä peräpäätä vähän nätimpään kuosiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jalkatreeniohjelmasta on tulossa piakkoin postaus, kuhan saan kaverin kuvaamaan salille! Hyviä liikkeitä jalkatreeniin on kyykyt, maastavedot, takapotkut ja lantionnosto :) Kannattaa keskittyä pakaroiden aktivointiin, sen sijaan että lataa painot kattoon ja tekniikka ja rauhallisuus tärkeässä osassa! Tsemppiä reeneihin:)

   Poista
 2. Anonyymi3/08/2015

  Miten sulla meni tekstitaidot? :-) ite kanssa huomenna esseetä kirjottamaan, paljon raakasuklaata ja muita eväitä mukaan, ni varmasti sujuu! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjotin 4, 4 ja 3 eli ihan omaa tasoani. Ei yli- eikä alisuoritusta. Mulla ei ookkaan raakasuklaata ollut eväänä, mut pitäis kyllä väsätä. Ois aika makoisaa ja ravinteikasta naposteltavaa! Tsemppiä kirjotuksiin:)

   Poista

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥