WHAT'S UP?

2/03/2015

Mä vietin ihanan viikon Pohjois-Karjalassa. Ensin pari päivää mummolassa: ulkoilua, hyvää ruokaa ja antoisia keskusteluita. Siitä jatkoin matkaa isän luo Joensuuhun. Pikkusiskon kanssa leikittiin oikeen urakalla, stailattiin barbeja ja pidettiin muotinäytöstä, leikittiin pehmoleluilla, piirreltiin ja väritettiin. Käytiin luistelemassa ja laskemassa mäkeä. Juuri sopivaa rentouttavaa puuhastelua ihanan siskon kanssa, jota nään aivan liian harvoin. Viikonlopuksi ajeltiin vielä Tuopanjoelle maalle meidän entiseen mummolaan, jonka isä on kunnostanut meidän toiseksi kodiksi. Lunta oli tuollapäin oikein mukavasti, joten lumileikkejä tuli leikittyä. Kävin lumikenkäilemässä, joka on muuten aivan mahtavaa ja RANKKAA liikuntaa. Ajeltiin moottorikelkalla ja instagramissa mua seuraavat onkin ehkä huomanneet meidän mukavan leikin: sidottiin narulla lumilautanen (ufo) moottorikelkan perään ja ajeltiin lenkkiä pellolla, oli muuten hauskaa! 
IMG_8630 IMG_8636 IMG_8646
Oli mukava käydä Joensuussa ja pääsenpäs pian myös sinne palaamaan takaisin, sillä heti kun kirjotukset on saatu taakse aloitan opiskelun isäni omistamassa Joensuun hierojakoulussa ja näin toivottavasti valmistun sitten joulukuussa 2015 hierojaksi. Tää tilaisuus tuli ihan yhtäkkiä mieleen ja pienen harkinnan jälkeen päätin, että mikäpäs siinä, miksi en lähtisi? Oon miettinyt jo pitemmän aikaa, että jossain vaiheessa tuon isän koulun käyn. Tää toimii myös mahtavana koulutuspohjana ajatellen jatko-opiskelemista esimerkisi liikuntabiologialla, minne haaveilen joskus pääseväni. Maaliskuussa meikäläinen siis muuttaa takaisin Joensuuhun, en malta odottaa mitä tää vuosi tuo tullessaan!

2 kommenttia

  1. Toi eka kuva on ihan törkeen hieno, mistä se on otettu? Kiva kuulla, että sulla oli kiva viikonloppu. Ja mukavaa, että muutat tännepäin, tervetuloa vaan! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Se on otettu Viinijärveltä mummollan lähettyviltä:)

      Poista

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥