SUPERKAHVIA

2/22/2015

En tiiä oonko ainut, jolla on hiukan vaikeuksia saada päivittäistä luku-urakkaa käyntiin. Kun vauhtiin pääsee niin hyvä tulee, mutta alussa meinaa opiskelu tökkiä ja pahasti. Tähän ongelmaan mulla on auttanut kahvi, eikä mikä tahansa kahvi. Sellainen kahvi josta saat energiaa, puhtia ja piristystä ihan superisti. Mun superfood postailut on valitettavasti jäänyt vähälle johtuen jatkuvasta reissaamisesta. Oikein ei 20 purnukkaa viiti mukanaan kantaa, siispä ootan senkin takia paikoilleen asettumista Joensuuhun erittäin paljon. Klikkaamalla ainesosia pääset tutustumaan paremmin tuotteisiin, suosittelen käymään vilkaisemassa, sillä Puhdistamon sivuilla perustellaan asiat todella monipuolisesti ja sieltä saa mielenkiintoista informaatiota. Tähän superjuomaan blendaa kahvin kanssa:


IMG_5363 IMG_8687 IMG_5161 IMG_8695 Miksi juuri näitä?

1. Puhdistamon maca-jauhe on sekoitus kolmea eri maca lajiketta. Ennen puhdistamon purnukkaa mulla oli yks cocovin pussi, josta en oikeastaan huomannut vaikutuksia ja lisäksi se pisti mun vatsan sekasin. Tämä premium maca on huomattavasti vatsaystävällisempi ja tehoaa myös paremmin. Maca on tunnettu erityisesti pitkittyneen stressin hoidossa ja varmasti muutamalla muullakin opiskelijalla tuota stressiä jonkun verran on.

2. MCT-öljy on ehdottomasti ostamisen arvoinen tuote. Se on kookosöljyä nestemäisessä muodossa. Koostumuksensa ansiosta se liukenee paremmin esim smoothieihin, johon normaali kookosöljy jää paakkumaiseksi. Kroppa pystyy käyttämään tässä muodossa olevan energian myös supernopeasti, joten siitä saa heti opiskeluun tarvittavaa energiaa.

3. Kaakaon ominaisuudet onkin monelle varmasti tuttuja, kaakao nimittäin sisältää uskomattoman määrän antioksidantteja.

4.Viimeisimpänä muttei vähäisimpänä mun rakkaus: lestiini. Lestiini tekee smoothieista, raakasuklaasta tai vaikkapa tässä tilanteessa kahvista ihanan kermaista ja pehmeää ja viimeistelee myös tämän juoman.

Energisiä lukuhetkiä!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥