HELSINKI - TALLINNA 6.-9.12

12/13/2014

TALLINNAHELSINKI
1. Ihana uusi takki, jonka ostin ja samaisessa outfitissä myös uudet saappaat. 
2. Bussissa fiilistelyä Enriquen tahtiin. Koitettiin opetella sanoja ulkoa muutamista vähän tuntemattomimmista biiseistä, mut loppujen lopuks, meidän lemppareita ei edes laulettu. 
3. Ihana kaunis vanhakaupunki. Mua jäi harmittamaan kun oli niin vähän aikaa vanhassa kaupungissa valoisan aikaan. Tallinnan vanha kaupunki on niin kuvauksellinen. 
4. Toinen outfit, jossa yks mun lemppari neuleista ja tuo uus ihana kirpparilta löydetty karvaliivi.
TALLINNAHELSINKI2
1.-4. Sunnuntain brunssi, josta postailen erikseen vielä. Tarjolla oli kaikkea ihanaa juustoista, leikkeleisiin ja sienisalaatteihin. Tuoretta leipää ja ihania herkkuja, sekä lasilliset makoisaa kuohuvaa ja herkullista kahvia. Brunssi oli täydellinen startti pitkälle shoppailupäivälle. Tän herkullisen brunssin voimin jaksoikin shoppailla sitten komeat 6h ja löytyi oikein mukavaa ostettavaa, kuten ensimmäisessä kuvassa olevat takki & kengät.
TALLINNAHELSINKI3
1. Lounas ihanassa italialaisessa kellariravintolassa vanhassa kaupungissa. Lasagne ja pizza napolitana maistuivat niin herkullisilta pikku shoppailujen jälkeen. 
2. Meidän erittäin siisti WC-pöytä hotellissa ennen Enriquen keikkaa. 
3. Jälleen ihana,tunnelmallinen vanha kaupunki. 
4. Ankara 6h shoppailu Helsingissä vaati pikkasen energiaa vitaminwatereista. 

4 kommenttia

 1. Anonyymi12/13/2014

  vieläkö evita pelaa lentopalloa?:)

  VastaaPoista
 2. Moi!

  Löysin sun blogin, ja huomasin, että oot saanut diagnoosin selkärankareumasta. Musta sun asenne on ihana, vaikka tiiän, että se on vaikeeta kun joutuu luopumaan rakkaista asioista. Onneksi sulla vaikuttaa olevan ihania ihmisiä ympärillä, jotka tukee sua! :-)

  Mulla itsellä on siis myös reuma, tosin lastenreuma. Se diagnosoitiin muutama vuosi sitten, kun mun nivelet alkoi olemaan todella kipeitä, varsinkin jaloissa. Ei oltu huomattu, että mulla on reumaperäinen tulehdus jalkaterässä, jolloin mun nivelsiteet ja muut oli löystyneet, ja juoksun seurauksena sitten mun jalkaterä painui alaspäin, tuloksena siis ikuinen virheasento oikeassa jalassa. Iriittitutkimukset, turvaverikokeet sun muut on siis hyvin tuttuja mulle!

  Mulla on käynyt hyvä tuuri tän kanssa, että metotreksaattilääkitys on nyt lopetettu tän vuoden maaliskuussa, enkä joudu turvautumaan tulehduskipulääkkeisiinkään enää melkein koskaan. Vaikka alku vaikuttikin vähän takkuiselta, ja tulevaisuus pelotti, kaikki on nykyään kunnossa. Mä en edes koe millään tavalla olevani sairas, vaikka nivelet joskus oireileekin. Joidenkin on tosi vaikeeta tajuta sitä, ja osa järkyttyykin siitä, että miten mä muka voin sairastaa reumaa tai mitenniin mä en muka sitten ole sairas.

  En tiedä, onko sulla yhtään tuttuja nuoria, joilla on reuma, joten halusin vaan jakaa omia kokemuksia, jos ne vaikka yhtään auttais. Vaikka reumatyyppi ei olekaan sama, niin reuma se on joka tapauksessa :-) Uskon, että säkin kun oot kuitenkin liikuntaa harrastava ja muuten terve nuori nainen, niin kyllä se tilanne tosta alkaa parantumaan!

  Paljon tsemppiä ja voimia kuitenkin sulle, jään seurailemaan sun blogia :-) Jos sä koet, että jonkinlainen "vertaistuki" vois auttaa, niin muhun saa aina ottaa yhteyttä, senkun vaan huikkaat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Tervetula lukemaan blogia :) Kiva, että arvostat asennettani, oon huomannut, että tän voimin jaksan selättää kaikki vaikeimmatkin "takaiskut", oikeesti niin monessa asiassa asenne ratkaisee..

   Ikävä, että säkin olet joutun kokemaan tämän, mutta ihana kuulla että olet "selättänyt" pahimman vaiheen :) Varmasti hommat etenevät mullakin vaan hyvään suuntaan uskon siihen kovasti..

   Niimpä, kaikenlaisia ennakkoluuloja sitä kohtaa ja tuntuu, että "reumaatikkona" oleminen ois jotenkin maan kaatava juttu.. Ei se kuitenkaan ole :) On mulla muutamia tuttuja ja oon saanut älyttömästi vertaistukea myös blogin kautta, joten ihana, että sinäkin otit yhteyttä!

   Kiitos paljon tsempeistä ja toivottavasti viihdyt blogin parissa:)

   Poista

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥