Niin väsynyt lepäämään, ettei väsymyksestä huolimatta jaksa levätä

9/22/2014

Hyvin sekalaiset oltavat on ollut viikon verran. Tuntuu että viime maanantaista olisi ikuisuus, oon levänny jo ikuisuuden ja vielä toinen ikuisuus edessä päin. Yleensä aika tuntuu kiitävän liian nopeaa, mutta nyt sen etenemistä ei nopeuta mikään. Päivästä toiseen makaan, lepään, välillä istun ja viimepäivinä oon jopa tehnyt jotain, kuten jaksanut laittaa vähän ruokaa tai katsoa leffaa ja sit taas lepään. Jaksan olla pystyssä ehkä 15min, jonka jälkeen on päästävä taas lepäämään. Todella uupunut olo, todella nuutunut olo ja turha. Vielä toinen viikko tekemättä mitään. Kivun mä kestän, mutta se että pitää olla paikallaan. EI, en jaksa. Lisäksi toi olo mikä noista myrkyistä, atibiooteista, tulee on aivan järkyttävä. Oksettaa ja voin pahoin. Ei ole hyvä olla nyt ihmisellä. Ja sit lisäksi vielä tuo määrä kipulääkkeitä. Kovimmat lääkkeet jätin pois, koska sain todella pelottavia sivuoireita: puutumista, kylmä hiki, verenpaineen nousu, sykkeen nousu, vapina, pahoinvointi, yökkäily. Kestän mielummin kipua kun noita. 

Pliis kertokaa jotain positiivista. Haluun kuulla, että muut voitte hyvin ja taas on uusi viikko alkanut loistavasti ♥

- Emilia

6 kommenttia

 1. Anonyymi9/22/2014

  hirveenä tsemppiä sulle sinne!! <3

  VastaaPoista
 2. Anonyymi9/23/2014

  Moikka!
  Olen lueskellut tätä blogia ihan alusta asti ja täytyy sanoa, että blogisi on kyllä kehittyny tuona aikana. Oikeastaan tuntuu, että olisit kehittynyt ja muuttunut ihmisenäkin, vaikkakaan en kyllä sinua tunne:) Ihailen sitä, miten sulla riittää innostusta ja aikaa koululle, reenaamiselle, ruuanlaitolle, kavereille, bloggaamiselle ja mitä vielä..? Tuntuu, että oot yks supernainen:) ja siitä saa kyllä lukijanakin voimaa ja inspiraatiota omaan arkeen.
  Tosi harmillinen tuo sun tilanne, just kun on kirjotuksetkin menossa. En voi kuin kuvitella, miltä tuo lepääminen ja liikkumattomuus tuntuu, kun itelläki tekee välillä vaikeeta ihan tavan lepopäiväkin liikunnasta. Mutta hirmusesti voimia ja tsemppiä sulle! Ja toivottavasti jaksat vielä jatkossakin kirjoitella tätä blogia ja päivitellä sun kuulumisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa!

   Mukava kuulla, että olet pysynyt menossa mukana jo pitkän aikaa ja jos huomaat kehitystäkin tapahtuneen :) Kehitysehdotukset ovat myös tervetulleita.. Välillä meinaa aika ja innostuskin lopahtaa, mutta suurimmaksi osaksi nautin elämästäni juuri tällaisena ja nimenomaan noista kaikista tekemisistä saan sen energian joka päivään.

   Tosiaan ikävä et sattu just kirjotusten aikaan ja ne jäivät nyt välistä, mut keväällä uudestaan! Näimpä juuri, pitäis vaan päästä liikkumaan. Kiitos tsempeistä :)

   Poista
 3. Paranemisia sinne! Tiiän itekki hyvin miten kauheeta on kun on jatkuvasti kipeenä ja kaikenmaailman kuureilla... Itsellä ei mitään vakavaa oikeastaan oo ollu, mutta jatkuvasti vastustuskyky pettää pienenkin stressin ilmaantuessa ja ravaan päivystyksessä hakemassa antibiootteja millon mihinkin. Voimia hirmuisesti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon:) Kuulostaapa ikävältä tuo sinunkin tilanne, muistahan syödä maitohappobakteereja, että kehon oma bakteerikanta ei tuhoudu täysin :) Tsemppiä sinnekin!

   Poista

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥