Terveellinen banoffee purkissa

8/21/2014

Arjen keskellä on hyvä herkutella aina välillä. Ite oon koittanut kuitenkin pitää herkuttelun terveellisellä linjalla. Evita tuli moikkaamaan mua tiistaina ja lupasin tehdä meille banaanijätski herkut. Kaapista sattui tälläkertaa löytymään myös taateleita, mistä saa loihdittua ihanan kinuskin. Proteiinipitoisuuden lisäämiseksi sekaan raejuustoa ja toki tästä myös vähän rakennetta kinuskiin! Määriä en halunnut tähän laittaa, niin jokainen voi miettiä oman energia tarpeensa mukaan, kuinka paljon haluaa tehdä. Muutenkin suosittelen hiukan tutustumaan eri raaka-aineisiin ja niiden energiapitoisuuksiin ja ravintosisältöihin niin tietää mitä suuhunsa laittaa. Se on hyvä tapa tulla tietoisemmaksi omasta syömisestä ja miettiä syitä lihomiseen/laihtumiseen, koska joidenkin ruoka-aineiden kohdalla esim energiamäärät voivat tulla yllätyksenä! Kerrokset tähän herkkuun voi tehdä ihan sauvasekottimella kunnolla hurauttelemalla, että raejuuston rakeisuus tasoittuu sametin pehmeäksi mousseksi. 

Mikäpä sen ihanampaa kun parhaan ystävän kanssa nautiskella tämmösistä herkuista. 

Ps. Mitäs olette mieltä blogin uudesta ilmeestä?

- Emilia

6 kommenttia

 1. Oii..namm! Minäkii halluun, oisko vähän hyvä palkkari combatsin jälkheen ;) Oot siä kyllä teitava <3

  VastaaPoista
 2. Anonyymi8/23/2014

  Mistä tilaat/ostat proteiinijauheet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo nyt viimeaikoina käyttäny protskuja, kun koittanut saada proteiinit luonnollisesti, mutta fitnesstukulta on tullut tilattua :-)

   Poista
  2. Anonyymi9/02/2014

   No et nyt kumminki viittis laittaa jotain tietoja/reseptin? On kumminki hitusen vaikeaa alkaa valmistaan kun ei tiia mitaan...😁

   Poista
  3. Ei mitään hajua paljon määriä tässä on.. Valmistus yksinkertasesti blendaamalla kaikki kerrokset eriseen tasaiseksi massaksi, kuten teksitssäkin jo mainitsin :-) Toivottavasti onnistuu..

   Poista

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥