All the miles disappear now when I'm dreaming of your face

8/18/2014

Ihana viikonloppu Savonlinnassa takana. Ainoaksi miinukseksi jäi se, että aika meni liian nopeasti ja piti pakata kassit ja tulla takas Kuopioon käpertymään sängyn pohjalle  taas yksikseen. Täydellisen viikonlopun maustoivat perjantain jääkiekkomatsi - vaikkakin tappio tuli, veneajelu Olavinlinnan ympäristössä Jaakon perheen kanssa, muutama ihana kävelylenkki kauniissa Savonlinnassa murun ilahduttaminen lemppariruoan kokkailulla ja sitten ihan vaan ne yhteiset hetket, kun saa taas vaan olla toisen kanssa ja unohtaa hetkeksi sen välimatkan. Kaukosuhde toki on "haastava" ja se tarvii suhteen molemmilta osapuolilta jonkun verran joustamista ja enemmän ymmärrystä ja pidempää pinnaa, vaikka ikävä meinaa puskea päälle. Mutta loppujenlopuksi, tässä oikeesti oppii arvostamaan sitä, kun siihen toisen syliin saa oikeasti painaa päänsä ja ihan vaan olla siinä. Oon kuullu sanottavan, että kaukosuhde ei voi toimia, mutta itse kaukosuhteessa eläneenä, se todellakin toimii, jos niin on tarkoitus. 

Oon onnellinen.

Kuvat otettu iPhonella, ajattelin kokeilla, pärjäiskö tällä reissukamerana. Mitäs ootte mieltä?

- Emilia

6 kommenttia

 1. Anonyymi8/18/2014

  Kyllä se toimii, kun molemmat haluaa! Meillä alkaa kolmas vuosi erillään, ja savonlinna-kuopio väli on loppujen lopuks tosi lyhyt! Tsemppiä teille ja toivottavasti hallilla törmätään!:) Terkuin toinen sapko-"vaimo"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan :-) Sepä se, eipähän tuosta pitkään hurauta Savonlinnaan, jos ikävä kasvaa sietämättömäksi :-) Kiitos paljon, kuin myös sinne ja eiköhän törmäillä :-)

   Poista
 2. Anonyymi8/19/2014

  Minäkin oon tällä hetkellä kaukosuhteessa erään pojan kanssa, ja hän tiesi alusta alkaen että meillä tulee olemaan välimatkaa, mutta oli valmis ottamaan sen riskin sillä sanoi haluavansa sen onnistuvan niin kovasti. Toivon että tämä kestää jatkossakin, kun ei ole muuta vaihtoehtoja, mutta molemmat on onnellisia ja haluaa että tämä onnistuu, joten kaikki on vain itsestä kiinni. Jos haluaa sitoutua ja haluaa vain sen toisen eikä ketään muuta, se toimii kyllä. :) Tsemppiä teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kauan kun molemmat nauttivat suhteesta niin se kyllä toimii ja kestää :-) Kyllä niitä yhteisiä hetkiä sitten jossain vaiheessa on enemmän ja se on sitten sen arvoista :-) Kiitos ja sinne myös!

   Poista
 3. Anonyymi8/23/2014

  Vautsi, tuo olavinlinna-kuva on kyllä upea. Omalla tavallaan ehkä vähän pelottavakin, mutta antaa kyllä linnalle ihan erilaisen näkökulman tavallisiin turistikuviin verrattuna :) Blogissasi on muutenkin aina niin hyvälaatuisia otoksia ja postauksiakin on mukava lukea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään itsekin tosta kuvasta! Tulee just semmonen aika voimakas fiilis :-) Kiitos paljon palautteesta!

   Poista

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥