If it doesn't challenge you, it doesn't change you

6/26/2014

Kiitos kaikille kommenteista, autoitte paljon selvittämään mun postausideoidentäyteistä päätä. Treenipostauksia toivottiin kovasti, joten täältä pesee semmonen. Nyt kuukauden ajan oon treenaillu kovaa ja mukaan on astunut myös biitsin reenaus. Hirveen paljon biitsireenejä ei kuitenkaan oo ollu, sillä tänä kesänä mulla ei oo paria, jonka kanssa lähtee kiertämään kesän pelikiertuetta. Fysiikkaa on siis reenattu senkin edestä. Toukokuussa otin siis kortin fressille, joka onkin ollut aivan loistava päätös. Tykkään ihan sikana käydä muutaman kerran viikkoon ohjatuissa ryhmäliikunnoissa. Body Combatissa saa kyllä hyvin hien pintaan ja haastettua itsensä oikeen kunnolla. Punttitreenit oon jakanu kolmeen osaan: etureidet&peppu, takareidet&peppu ja yläkroppa. Yläkroppa reenissä painopiste selkä/ojentaja reenissä lajinomaisuuden takia. Takareisitreeniin oon löytäny nyt aika loistavan setin, jolla saanu jo kuukaudessa ihan näkyviä tuloksia aikaan, täältä pesee ohjelmaa:

Takareidet & Peppu

Kunnon lämmittely 15 min, ylämäki juoksua nousevalla teholla

1. Hyvää huomenta-liike tangolla 3x20 (lämmittelyä)
2. Maastaveto korokkeen päältä 4x10x85kg
3. Lantionnosto 4x10x70kg
4. Takapotku taljasta (suoraan taakse) 4x10/jalka
5. Selkäpenkki 3x15x10kg
6. Takareidet (laitteessa/taljasta)*

Loppuun vielä nilkkapainojen kanssa takapotkuja kontaltaan, aijai että polttelee!!

*mun mielestä paraslaite on mahallaan takareisiä, tää sama onnistuu myös taljasta penkillä maaten nilkkaremmin kanssa..

Tänäiltana tai huomenna taas tuo ylläoleva puntti riippuen vähän jalkojen kondiksesta. Tän aamun aerobisessa tuntui tiistain etureisi&pakara puntista olevan jalat vielä aika tukossa. Huippua kun nyt viimeviikkoina on saanut taas tulokset nousemaan ja reenin tuntumaan kropassa ihan eritavalla! Kyllä ehdottomasti tuo kolmen viikon kevyempi jakso Thaimaan auringon alla teki hyvää. Nyt vielä tosiaan arvostanu enemmän tuota palauttavaa treeniä ja oppinu kuuntelemaan kroppaa paremmin. Fressillä reenailun myötä mukaan kuvioihin on tullut myös huoltavampi reeni Body Balancen ja Into Yogan myötä. Liikkuvuudet on parantunut ihan älyttömästi noiden myötä. Kerran viikossa molemmat tuo mukavasti tasapainoa kovaan salitreeniin! Eteenkin Body Balancessa ja joogassa tulee keskivartalon hallintaa, kun harjotetaan syviä vatsalihaksia, en ookkaan nyt oikeen erillistä keskikroppatreeniä tehnytkään. Joskus täytyy pystyä  myös lepäämään totaalisesti (ei edes lenkkiä tms:D), jos yksinkertasesti tuntuu että kroppa ei jaksa. Sit kun kropassa hyvä olo nii pystyy antamaan itestään 110% ja reeni kulkee ja varmasti menee perille! Sepä se onkin sitten mukavaa.

Treeni-intoa kaikille!

- Emilia


12 kommenttia

 1. Anonyymi6/26/2014

  Sun blogi on aivan ihana! Tykkään tosi paljon noista resepteistä mitä tänne kirjoittelet :)

  Taisin nähdä sut joku päivä menossa fressille... jos käyt siis siellä lippumäessä :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :-) Käyn aina välillä lippumäessä, kun oon siellä suunnalla töissäkin, mutta yleensä keskustassa :-)

   Poista
 2. Anonyymi6/26/2014

  Mistä on nuo punaset ja harmaat reenipökät? :) sulla on muutenki aivan mahtava blogi ja siitä saa paljon motivaatioo omiinki treeneihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Punaset on tilattu eBaysta mut ne menikin aika nopeasti rikki :-D Aika heikkoa laatua! Ja harmaat on ihan cubuksesta perus leggarit :-) Kiitos!

   Poista
 3. Mäki oon kattellu noita sun punasia housuja, mut en oo missää nähny tollasia yksvärisiä pitkiä treenihousuja.
  Mut siis se mitä tulin kommentoimaan, et ei juma mikä perse!!!! wau, nyt iski kauhee kyykkäysvimma ku katoin noita sun kuvia, kunnon pylly-inspiraatio ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo en mäkään oo kaupoissanähnyt, ne on tosiaan tilattu eBaysta :-) Hahah voi kiitos :-D Eikun vaan, tolla ylläolevalla treenillä kyllä pitäs pepun muotoutua, sitten vielä toinen kyykky, askelkyykky yms. painotteinen jalkatreeni mulla tuossa mukana :-)

   Poista
 4. Anonyymi6/26/2014

  Miten teet ton lantionnoston? Tai kun itellä on sen kans hankalaa kun lisäpainoa pitäis saada, ja lattialla on tosi hankala tangon kanssa säätää.. että teetkö se smithissä vai kuin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Steppilauta selän/niskan takana korkeimmalla asetuksella, siitä sitten tankoon painot, jumppapatja moninkerroin tangon alle ettei paina pahasti lantioon ja eikun nostamaan! Tästä pitäs varmaan saada videota mielummin, kun niin kauheen vaikee selittää :-/

   Poista
 5. Anonyymi6/29/2014

  Teetkö tässä maven sj?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä teen :-) Se nimenomaa on tuon korokkeen idea, että saa maksimaalisen venytyksen takareisille :-)

   Poista
 6. Anonyymi6/30/2014

  Ois kiva nähä ihan kunnolla kuvien kera kerrottuna sun treeni ! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se ois kyl huippua, kun sais jonkun ottamaan kuvia musta salille!:-)

   Poista

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥