Enkeleitä on, mutta joskus heillä ei vaan ole siipiä, ja kutsumme heitä ystäviksi

6/02/2014

Vähän juhlaifiilistelyjä viikonlopulta. Muutamat kaverit saivat jo kolmen lukiovuoden jälkeen lakit päähänsä, suurin osa meidänkin kaveriporukasta kuitenkin jatkaa lukiota vielä neljänteen vuoteen. Tänä vuonna Klassikassa se olikin aika yleistä ja urheilijalle se on erittäin hyvä vaihtoehto saada opiskelut & urheilu sovitettua yhteen. Päivä oli ihana, ensin kiertelyä kavereiden lakkiaisissa, ihania herkkuja, kakkuja, monen monta maljaa rakkaille ystäville ja iltaa kohten rennommissa tunnelmissa juhlimista koulujen päätöksen kunniaksi. Toisilla lukio päättyi kokonaan, meillä vaan tämä lukuvuosi. Hurja miten nopeesti aika kiitääkään, tuntuu että vasta tultiin lukioon, tutustuttiin tähän huippuun kaveriporukkaan. Kolme vuotta on ollut ihanaa aikaa ja oon kiitollinen että vielä saan vuoden elää lukioaikaa ihanien ystävien kanssa ja miettiä minne sitten jatkaa elämää. Samalla rupes tekee mieli jo suunnitella ens vuoden juhlia ja kaikkia herkkuja mitä siellä vois tarjota, nam.. 


MEKKO - VILA     KENGÄT - BIANCO     LAUKKU - TED BAKER


Siitäkin tulee jo vuosi kun Jaakon kanssa viime koulujenloppuna tavattiin hah ja muistan sen kuin eilisen. Kaikenlaista on ollu, on ollu tosi vaikeita aikoja ja tosi ihania aikoja. Molemmat ollaan kasvettu ihmisinä ja kasvetaan kokoajan ja jokapäivä opitaan tuntemaan toisiamme paremmin. Sehän tässä nimenomaan on parasta parisuhteessa, elämän oppiminen yhdessä. Aika rankka vuosi molemmilla takana, mun syksyn sairastelut, Jaakon koko vuoden loukkaantuminen. Mulle stressin täyteinen kevät koulun ja kirjotusten parissa ja rakkaasta lajista luopuminen. Keväällä kuitenkin elämäni parhaimmat kolme viikkoa Thaimaassa auringon alla. Uskomattomia kokemuksia ja elämyksiä. Vaikka paljon reissussakin tehtiin, muistan parhaiten erään auringonlaskun kun istuttiin sylikkäin vaan ihan hiljaan ja nautittiin. Parasta vaan on se että on maailman tärkein ihminen vieressä. Oon niin onnellinen että vuosi sitten löysin helmen.

Näissä tunnelmissa on hyvä aloittaa uusi viikko! Ihanaa kesää kaikille:-)

- Emilia

6 kommenttia

 1. Anonyymi6/02/2014

  miekii muistan ku eilisen ku lähit tän miehen matkaan ;) t. mirmeli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elämäni paras valinta :-) Pus ikävä mira!

   Poista
 2. Tosi ihana toi sun mekko!

  elamanikuvina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, mäkin tykkään tosta kovasti! Toi väri on niin ihana :-)

   Poista
 3. Anonyymi6/03/2014

  Hih kiva lukea kun teillä on vielä alkuhuuma ja hömppä meneillään! Useassa postauksessa mainitset miten ihanaa teillä ja miten ihanaa kun olet löytänyt sen oikean.. :) onnea teille sydänkäpysille!
  T vakkari anokommaaja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On meillä kyllä alkuhuuma laantunut ja ollut todella todella vaikeaa, mutta oon ehkä semmonen ihminen että loppujen lopuksi uskon että nuo vaikeudet kasvattaa ja nimenomaan niistä kun ottaa opiksi niin parisuhde kehittyy :-) Mutta ollaan me onnellisia, minä ainakin :-) Kiitos paljon!

   Poista

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥