Mothers hold their children's hands for a while, but their hearts forever

4/13/2014

Eilen oli kaunis päivä. Päivä täynnä onnen kyyneleitä, naurua, ihania hetkiä ja etenkin rakkautta. Eilen rakas äitini meni naimisiin ja en voi sanoin kuvailla sitä, miten onnellinen olen äitini puolesta. Meillä on äidin kanssa aikamoinen taival takana. On ollut paljon vaikeita päiviä. En oo suoraan sanottuna ollut mikään unelmalapsi. Joskus en ymmärtänyt ja osannut arvostaa sitä, miten rajojen asettaminen on vain osoitus rakkaudesta ja kapinoin niitä vastaan. Nyt myöhemmin saan olla koko loppuelämäni kiitollinen siitä kasvatuksesta minkä olen äitiltä saanut. Äiti on kasvattanut meidät aikuisiksi, järkeviksi omilla aivoilla ajatteleviksi nuoriksi. Murrosiän vaikeuksien jälkeen meidän suhde äidin kanssa on lähentynyt tosi paljon. Oon suunnattoman onnellinen tilanteestani: äiti on mun paras kaveri. Ei ois asiaa, jota en uskaltas äidilleni kertoa ja tiedän että oma rakas äitini tulee tukemaan minua tilanteessa kun tilanteessa ja aidosti kuuntelemaan ja rakastamaan, niin kuin minä sain eilen olla iloitsemassa äitini onnea.
Ei sitä voi oikein sanoin ees kuvailla, miten onnellinen voi olla. Koko ilta oli vaan jotain niin uskomatonta. Nähdä oman 45 vuotiaan äitinsä katsovan niin palavalla katseella aviomiestään. Jonas on täydellinen äidille. Sen näkee niin kauas. Äiti ja Jonas ovat lapsuuden ystäviä ja tapasivat nyt muutaman kymmenen vuoden jälkeen uudelleen ja rakastuivat. Aikamoinen satutarina on vasta alussaan ja haluan tällä tuoda esille, että kaikki on mahdollista, kun ei lopeta uskomista. Eilen katsellessani kaunista morsianäitiäni tajusin, että tuossa tilanteessa haluan joskus itse olla. Lupautua sille ihmiselle, jota rakastan eniten maailmassa. Jakaa iloni ja suruni koko lopun elämää sen yhden kanssa. Vielä ei kuitenkaan ehkä ole ihan sen aika, vaikka häissä nappasinkin morsiuskimpun ja Jaakkokin vielä sukkanauhan (jaiks). 

Rakkaus.

- Emilia

7 kommenttia

 1. olipa ihanasti kirjoitettu!:)

  VastaaPoista
 2. Vau, ihana postaus ja onnea äidillesi! :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi4/13/2014

  Ihana postaus Emilia!:) Oon lukenu sun blogia jo muutaman vuoden ja se on edelleen yksi suosikeistani :) Sinulta saa niin ihania ruoka ja treeni ohjeita ja vinkkejä. Olisko mahdollista, että tekisit jonkinlaisen keskivartalo ja vatsa treeni ohjejutun? Olet huippu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-) Ihana kuulla! Mukava että seurailet ja pidät blogista.. Tottakai, kiireen keskellä reeniohjelmien postaus on jäänyt vähän vähemmälle, mutta täytyypä muistaa laitella niitäkin :-)

   Poista
 4. Sulle napsahti haaste : http://jumpppu.blogspot.fi/2014/04/huasteleppa-levveemmin.html

  VastaaPoista

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥